Читај ми!

Рубљов: Једноставно је, Ђоковић је један од најбољих

Руски тенисер Андреј Рубљов каже након пораза од Новака Ђоковића да је веровао да може да направи преокрет у четвртфиналу Аустралијан опена, али да је знао да га чека тежак посао.

Новак Ђоковић је у четвртфиналу Аустралијан опена убедљиво победио Андреја Рубљова после нешто више од два сата игре са 3:0 у сетовима (6:1, 6:2, 6:4), а руски тенисер каже да је знао да ће бити тешко против једног од најбољих.

"Ништа ме није импресионирало, једноставно је - он је један од најбољих тенисера. Знао сам да ће бити тешко. Играли смо три пута до сада. Данас је играо много боље, ако упоредим наше мечеве из Торина. Сервирао је јако добро, а и рeтернирао", рекао је Рубљов на конференцији за новинаре после меча са Ђоковићем.

Руски тенисер је признао да је веровао да може да направи преокрет.

"Покушавао сам да говорим себи да не одустанем, одиграм још један гем више. Никад не знаш шта може да се деси. Само да останем у игри, да не одустанем ментално. Ако могу да освојим мој сервис гем, хајде да урадим то. Небитно ако је 0:30", рекао је Рубљов.

Истакао је да одлази из Мелбурна са неколико важних победа и да ће покушати да искористи то искуство и научи лекцију.

"Сада имам довољно времена да се припремам и радим са људима из новог тима. Треба да искористим време на паметан начин, напорно радим и унапредим неке ствари", рекао је Рубљов.

Нагласио је да осећа да је бољи тенисер него што је био пре 12 месеци. 

Рус је на крају изразио наду да ће руски и белоруски тенисери моћи да заиграју ове године на Вимблдону.

"Последње што сам чуо било је да ће можда наредних седмица објавити одлуку. Надам се да ћемо моћи да играмо. Волео бих да играм. Вимблдон је један од најбољих турнира у нашем спорту", закључио је Рубљов.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи