Читај ми!

Корда: Нисам више могао да држим рекет, надам се да није озбиљно

Амерички тенисер Себастијан Корда изјавио да је био приморан да преда четвртфинални меч Аустралијан опена Русу Карену Хачанову пошто је осетио бол у десном зглобу, али нада се да није реч о тежој повреди.

Хачанов је водио 7:6 (7:5), 6:3, 3:0, а онда је Корда одлучио да преда меч пошто је два пута тражио помоћ лекара.

"Нисам више могао да држим рекет. Ово је повреда коју сам први пут осетио пре две недеље на турниру у Аделејду, али је после престало да ме боли. Нисам имао проблема све до једног ритерна, а онда је почело да ме мучи. Код неких форхенда нисам могао да држим рекет, а било ми је немогуће да ударим волеј. Данас ми је било тешко, али надам се да није ништа озбиљно и да у будућности нећу имати проблема", рекао је Корда на конференцији за новинаре.

Корда је до четвртфинала, између осталих, победио и двоструког узастопног финалисту Аустралијан опена Руса Данила Медведева, а потом је био бољи и од Пољака Хуберта Хуркача.

"Настављам даље уздигнуте главе. Наставићу да радим", закључио је амерички тенисер.

Хачанов ће у полуфиналу Аустралијан опена играти са победником меча између Грка Стефаноса Циципаса и Чеха Јиржија Лехечке.

"Наравно да нико не жели да победи на такав начин. Мислим да је до одређеног тренутка била врло добра борба. Задовољан сам својим тенисом и радујем се свом првом полуфиналу у Аустралији", рекао је Хачанов.  

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара