Читај ми!

САД остају закључане за Ђоковића пред мастерсе у Индијан Велсу и Мајамију

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић неће моћи да игра на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, пошто је америчка влада до 10. априла продужила важење услова за улазак у земљу, према којем путници морају да приложе доказ о барем две примљене вакцине против коронавируса, преносе амерички медији.

Америчка влада је до 10. априла продужила важење услова за улазак у земљу, према којем путници морају да приложе доказ о барем две примљене вакцине против коронавируса.

У образложењу Владе САД стоји да невакцинисане особе могу да уђу у земљу само уколико испуњавају критеријуме за изузеће.

По свему судећи, најбољи српски тенисер Новак Ђоковић због таквих услова неће моћи да игра на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, пошто није вакцинисан против коронавируса.

Ипак, још постоји могућност да одлука буде промењена јер су многе земље већ одустале од сличних критеријума за улазак.

Ђоковић из истог разлога ни прошле године није могао да учествује на турнирима који се играју у САД и Канади, па је осим Индијан Велса и Мајамија, пропустио и Синсинати и Ју-Ес опен.

Мастерс у Индијан Велсу на програму је ове године од 8. до 19. марта, а турнир у Мајамију биће одигран од 22. марта до 2. априла.

Новак Ђоковић се тренутно налази у Аустралији, где наступа на АТП турниру у Аделејду, који ће српском тенисеру бити припрема за Аустралијан опен у Мелбурну.

Ђоковић ће у четвртак после поноћи играти против Квентина Алиса, пошто је у првом колу Аделејда убедљиво надиграо Француза Констана Лестјена са 2:0 у сетовима (6:3, 6:2).

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво