Читај ми!

Ђоковић завршава сезону турниром у Дубаију

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић ће овогодишњу сезону завршити на егзибиционом турниру у Дубаију који ће се играти од 19. до 24. децембра. На турниру ће учествовати 16 најбољиг тенисерки и тенисери света.

Такмичарску сезону најбољи тенисер Србије је окончао на завршном турниру у Торину где је освајањем шесте титуле изједначио светски рекорд Роџера Федерера по броју освојених трофеја.

За собом има једну од успешнијих сезона у којој је одлично играо на турнирима у Израелу, у Казахстану и на париском турниру у "Берсију", годину ће окончати на егзибиционом турниру у Дубаију.

Дубаи ће од 19. до 24. децембра 2022. године бити домаћин "Светске тениске лиге", егзибиционог турнира на коме ће учествовати најбољи тенисери и тенисерке света. Учествоваће укупно 16 такмичара, који су жребом подељени у четири екипе са по четири тенисера и тенисерке.

Жребом је одлучено да Ђоковић буде у групи под називом "соколови" у којој су још Григор Димитров, Арина Сабаленка и Паула Бадоса.

У групи "орлови" играће Ник Кирјос, Каролин Гарсија, Рохан Бопана, Бјанка Андреску и Андреас Сепи, за "јастребове" Александер Зверев, Јелена Рибакина, Доминик Тим и Анет Контавеит, а за "змајеве" Феликс Оже-Алијасим, Ига Швојнтек, Холгер Руне, Сања Мирза и Ежени Бушар.
Мечеви ће се играти у синглу (мушком, па женском), те у мешовитом дублу.

Први меч Ноле би требало да одигра 20. децембра, против Александра Зверева, јер тог дана играју Ђоковићеви "соколови" против "јастребова", дан касније следи спектал, Ђоковић - Ник Кирјос, а 23. Новак игра против Феликса Оже-Алијасима.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво