Читај ми!

Ђоковић: Моментум је био на мојој страни, невероватно сам играо

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је против Андреја Рубљова играо један од најбољих мечева ове године, такође је изјавио да је јако срећан што се враћа на Аустралијан опен.

Ђоковић је победивши Рубљова у два сета (6:4, 6:1) обезбедио пласман у полуфинале турнира у Торину. Српски тенисер је у првом колу био бољи од Стефаноса Циципаса, такође са 2:0 у сетовима.

"Играо сам добро, то је био један од најбољих мечева у години. Андреј је тежак противник, пронашао сам праве одлуке у правим тренуцима. Играли смо много дугих релија, направио сам сјајан ритерн на сет лопти. Мало је пао енергетски у другом сету, моментум је био на мојој страни. Све у свему, невероватна партија данас", рекао је Ђоковић по завршетку меча.

У петак, Новак Ђоковић играће против Данила Медведова.

"Драго ми је да сам прошао. Притисак за победом је увек присутан. Изаћи ћу са надом да могу да победим Медведева. Биће сјајна битка. Пробаћу да ударам лоптицу добро. Иако сам обезбедио полуфинале, фокус је на сваком мечу",изјавио је најбољи српски тенисер.

У другом мечу другог кола "Црвене групе" вечерас ће играти Медведев и Циципас. Уколико Циципас тријумфује, Ђоковић ће без обзира на исход његовог меча са Медведевом групну фазу завршити на првој позицији.

Тренутно осми тенисер света говорио је о одлуци Аустралијских власти да му дозволе улазак у земљу. 

"Наравно да сам био веома срећан јуче када сам примио вест да ћу играти у Аустралији. Осетио сам олакшање знајући кроз шта смо моји људи и ја прошли ове године у Аустралији и после свега тога", закључио је Ђоковић.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво