Читај ми!

Даниловић и Заразуа отварају дуел Србије и Мексика

Мексико дочекује женску тениску селекцију Србију у мечу плеј-офа за пласман у квалификације Светске групе Били Џин Кинг купа за 2023. годину. Дуел отварају Даниловићева и Заразуа. Сусрети су на програму данас и у суботу на шљаци у Сан Луис Потосију.

Дуел се игра на надморској висини од 1864 метара. Победник меча одлази у плеј-оф за улазак у елитну Светску групу, док поражени поново наставља мукотрни пут у зонском такмичењу.

Вољом жреба на терен ће данас од 17 часова по локалном времену (00:00 часова по средњеевропском) када званично почиње сусрет Мексико - Србија изаћи први рекет Били Џин Кинг куп тима Србије Олга Даниловић и трећа табла селекције домаћина Рената Заразуа .

По завршетку овог меча на терен су најмлађа чланица Били Џин Кинг куп репрезентације Србије Лола Радивојевић и други рекет ривала Марсела Закаријас.

Другог дана такмичења (субота 12. новембар) са почетком од 15 часова по локалном времену (22:00 по средњеевропском) на терен ће изаћи први рекети оба тима Закаријас и Даниловићева.

Следи сусрет Заразуа - Радивојевић, а затим и дубл за који су на жребу најављени следећи тимови: Олмош, Закаријас - Даниловић, Стевановић.

Најбоља тенисерка Били Џин Кинг куп репрезентације Србије Даниловићева задовољна је жребом и нада се укупној победи Србије.

"У Сан Луис Потосију смо већ седам дана и прилагодиле смо се условима јако добро. Лично осећам се добро на терену, на мечевима ћу дати све од себе у сваком сусрету. Сви знамо да је играти за репрезентацију нешто посебно тако да сигурно неће бити лаки мечеви."

"У име целог тима могу рећи да смо спремни да се боримо до краја, за сваки поен, да недамо противницама ништа. Атмосфера у тиму је сјајна, дружимо се, смејемо, играмо асоцијације, слушамо музику, то је најбитније и то је још један велики плус за све. На селектору је да одлучи кад ко игра, ја подржавам сваку одлуку и надам се да ће све бити у најбољем реду, надамо се победи", закључила је Даниловићева. 

Србија у саставу: Олга Даниловић (150. на БТА листи у синглу), Наталија Стевановић (211), Лола Радивојевић (349), Катарина Јокић (454), Катарина Козаров (636), предвођене селектором Душаном Вемићем.

За домаћи Мексико наступају: Фернанда Контрерас Гомез (160), Марсела Закаријас (196), Рената Заразуа (350) и Џулијана Олмош (8. у дублу), селектор је Агустин Морено.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи