Читај ми!

Ђере у главном жребу Нур Султан турнира у Астани

Ласло Ђере надигро Турчина Алтуг Челикбилек са 2:0 по сетовима 6:3, 6:4 у последњем колу Квалификација за Нур Султан турнир и пласирао се у главни жреб.

Ђере се тако придружио Новаку Ђоковићу који ће такође учествовати на овом турниру. Ласлу је било потребно 85 минута да сломи отпор Турчина, који пружио снажан отпор, стигао до неколико брејкова, али је наш тенисер успео да у оба сета направи по један више и стигне до заслужене победе.

Велика борба у првом сету. Већ на старту меча тенисери су размени по један брејк. Средином овог периода још једна размена брејкова и резултат је био 3:3. Тада наш тенисер везује три гема, уз два брејка, и осваја први сет са 6:3.

Слична слика и у другом сету. Настављена је беспоштедна борба. Ђере је у четвртом гему успео да одузме сервис ривалу, који је узвратио у седмом гему. У деветом Турчин пропушта две везане брејк прилике, да би у наредном гему Ласло одузео сервис ривалу и тако ставио тачку на сет и меч - 6:4 у другом сету.

Нур Султан турнир почиње у понедељак. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић на старту турнира у Астани играће против Чилеанца Кристијана Гарина. Ђере ће током дана сазнати свог ривала у првом колу, док се Миомир Кецмановић састаје са Јошихитом Нишиоком.

Изузетно јак турнир из серије 500 игра се од 3. до 9. октобра за наградни фонд од 2,05 милиона долара.

 

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво