Федерер: Све сам изгубио, а срећан сам

Легендарни Роџер Федерер је у великом стилу окончао играчку каријеру и повукао се са терена али у медијима и на друштвеним мрежама не јењавају коментари што је судбина хтела да то учини уз чак два пораза на Лејвер купу. На крају је и он сам то почео коментарисати истичући да је упркос свему врло срећан и задовољан.

Готово у шали Федерер је констатовао да није изгубио само последња два меча и знатно проширио списак губитака.

"Комплетирао сам све. Изгубио сам свој последњи меч у синлгу, у дублу, изгубио сам и глас док сам викао и подржавао мој тим. Изгубила је и моја екипа, изгубио сам и посао, али сам упркос свему срећан.", изјавио је Роџер Федерер након Лејвер купа на коме је завршио фантастичну играчку каријеру.

Швајцарски тенисер, освајач 20 грен слем титула, одиграо је последњи меч у дублу са Рафаелом Надалом, поражен је од Американаца Френсиса Тијафоа и Џека Сока, да би потом Тим света први пут у укупном резултату био бољи од Тима Европе.

"Добро сам, веома добро. За мене је све завршено на сјајан начин, а никада нисам мислио да ће се ово догодити", изјавио је Федерер за Њујорк Тајмс.

Легендарни Швајцарац Рођер Федерер се из такмичарског дела тениске каријере повукао после 1527 мечева, 1251 победе, 310 недеља на врху АТП листе, 103 трофеја, 31 гренд слем финала, 28 Мастерс титула, 20 гренд слем титула, пет година које је завршио као број један и још много тога другог што ће остати запамћено у свету тениса и спорта.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво