Читај ми!

Федерер ће последњи меч играти у дублу

Прослављени швајцарски тенисер Роџер Федерер свој опроштајни меч на Лејвер купу у Лондону одиграће у дубл конкуренцији. Федерер и његов тим проценили су да његова повреда колена није довољно санирана за потенцијално оптерећење током меча у синглу.

Швајцарац Роџер Федерер је у уторак допутовао у Лондон и придружио се "Тим Европе" са којим ће наступити на ревијалном такмичењу.

После врло срдачног сусрета са некадашњим великим супарником али и још већим пријатељем Новаком Ђоковићем, придружио се припремним тренинзима.

Један од најбољих тенисера света свих времена Швајцарац Роџер Федерер је недавно најавио, а потом и потврдио, да ће му предстојећи Лејвер куп бити последњи турнир у каријери, а није се знало у ком мечу ће наступити.


Федерер ће у Лондону играти за "Тим Европе" заједно са Новаком Ђоковићем, Рафаелом Надалом, Ендијем Марејем, Стефаносом Циципасем и Каспером Рудом.

У "Тиму света" биће Феликс Оже-Алијасим, Тејлор Фриц, Дијего Шварцман, Алекс де Минор, Франсоа Тиафо и Џек Сок.

Турнир у О2 Арени у Лондону биће и прво појављивање Ђоковића на неком турниру од Вимблдона, а повратак званичним турнирима Ђоковић ће имати следеће недеље, на турниру из серије 250 у Тел Авиву.

Мечеви на Лејвер купу у Лондону играће се од 23. до 25. септембра.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара