Читај ми!

Паганини: Федерер још не зна да ли ће играти у Лондону

Кондициони тренер легендарног тенисера Роџера Федерера Пјер Паганини изјавио је да Швајцарац још не зна да ли ће моћи да игра на Лејвер купу који се одржава од 23. до 25. септембра у Лондону.

Федерер је минуле недеље најавио да ће то бити његов последњи турнир у каријери, али је неизвесно хоће ли моћи да наступи пред лондонском публиком.

"Одлучиће у последњем тренутку. Тренирао је у последњих неколико дана, видеће како се осећа. Сви смо узбуђени због дешавања у Лондону. Верујем да ће изаћи на терен и да ће публика имати прилику да га поздрави", изјавио је Паганини за швајцарски Блик и додао да су Федерер и његов тим у јулу знали да је дошао крај каријере:

"Ми смо већ у јулу знали да је готово. Покушали смо комбијнацијом различитих елемената у тренингу да продужимо каријеру, али није ишло".

Швајцарац је допутовао у Лондон и тренирао у О2 арени, где би требало да игра у Тиму Европе са Рафаелом Надалом, Новаком Ђоковићем, Ендијем Маријем, Каспером Рудом, Стефаносом Циципасом и Матеом Беретинијем.

Са друге стране Тим света ће представљати Американци Тејлор Фриц, Френсис Тијафо, Џек Сок и Томи Пол, Аустралијанац Алекс де Минор и Аргентинац Дијего Шварцман.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво