Читај ми!

Троицки: Срећа нам није била савезник

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки констатовао је да је наш тим одиграо добро против Шпаније али да нам је недостајало и мало среће за остваривање бољег резултата. Објаснио је и да Филип Крајиновић није могао да игра против Шпаније због здравствених проблема.

Дејвис куп тим Србије поражен је у првом дуелу са Шпанијом која је домаћин групи Б у такмичењу групне фазе Дејвис купа, а селектор је констатовао да нам је мало недостајало за остваривање много бољег резултата.

„Много неискоришћених шанси. Знали смо да играмо против фаворита Шпаније на њиховом терену. Дефинитивно тежак задатак. Али без Алкараза, искрено, мислим да смо имали прилику барем да буде изједначено пред дубл. Била су ово три тешка меча. Момци су дали све од себе. Нажалост, срећа данас није била наш савезник. Морамо да се опоравимо, размислимо и вратимо фокус за меч против Кореје,", рекао је Тројицки.

У тиму Србије није било Филипа Крајиновића а селектор је објаснио да је одсуствовао због здравствених проблема.

„Филип Није био са нама. Остао је у хотелу. То је био разлог. Не знам да ли сте га видели негде около, али он није био са нама. Физички није добро. Није спавао добро. Имао је благо тровање храном. Надам се да ће бити боље.", констатовао је Троицки.

Тенисерски тим Србије наставља надметање у Б групи данашњим дуелом са селекцијом Јужне Кореје.

Последњи одлучујући меч у групи играће са Канадом 17. септембра, а у даље надметање пласман ће обезбедити по два најбоље пласирана тима у свакој групи.

четвртак, 26. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи