Читај ми!

Фриц: Рекао сам у шали да је боље да Ђоковић не игра

Амерички тенисер Тејлор Фриц изјавио је да се шалио када је рекао да је добро за све играче да најбољи српски тенисер Новак Ђоковић не игра на Ју-Ес опену. Он је истакао да је том шалом заправо желео да Ђоковићу упути комплимент.

"За све играче је добро ако Новак није у жребу. Он је једини играч којег никада нисам победио", изјавио је Фриц после тријумфа над Ником Кирјосом у Синсинатију.

Међутим, његову изјаву, изречену у шали, многи су погрешно протумачили, па је Американац на Твитеру објаснио да је Ђоковићу заправо упутио комплимент.

"Наравно, ништа ново. Напали су ме јер сам се нашалио када сам рекао да је боље за све да Новак не игра. Проблем са транскриптима је да је ту у питању сиров текст и не буде увек јасно како су ствари изречене. То што сам рекао је уствари већи комплимент на рачун Ђоковића од било чега другог.", написао је амерички тенисер на Твитер профилу.

Фриц ће се данас (19.00) у четвртфиналу мастерса у Синсинатију састати са најбољим тенисером планете, Русом Данилом Медведевом.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара