Читај ми!

Кирјос бољи од Медведева у Монтреалу, елиминисан и Алкараз

Ник Кирјос после преокрета савладао најбољег тенисера света Данила Медведева 6:7, 6:4, 6:2, у другом колу Мастерса у Монтреалу. Са турнира елиминисан и други носилац, Томи Пол савладао Карлоса Алкараза са 2:1 у сетовима.

Друго коло Мастерса у Монтреалу било је кобно за прва два носиоца, који су доживели поразе већ у својим првим мечевима на турниру.

Данил Медведев, најбоље пласирани тенисер на АТП листи, изгубио је од Ника Кирјоса са 2:1 у сетовима, док је Карлос Алкараз истим резултатом поражен од Томија Пола.

Кирјос је наставио са добрим партијама захваљујући којим је дошао до титуле у Вашингтону, а до победе против руског тенисера дошао је после преокрета.

Медведев је освојио први сет после тај-брејка, али је Аустралијанац био убедљив у наредна два, у којима је укупно три пута одузео сервис противнику - 6:4, 6:2.

Ривал Кирјосу у осмини финала биће бољи из дуела између Алекса Де Минора и Григора Димитрова.

Карлос Алкараз, који је у Канади био постављен за другог носиоца, на старту турнира доживео је пораз од Томија Пола, такође после преокрета.

Шпанац је добио тај-брејк првог сета, Американац тај-брејк другог, да би Пол у трећем дошао до брејка и до велеке победе.

Пол ће у осмини финала играти против Марина Чилића, који је био убедљив против Руса Карена Хачанова.

У Монтреалу не наступају Новак Ђоковић и Рафаел Надал, а у конкуренцију за титулу на канадском мастерсу су трећи, четврти и пети носиоци - Стефанос Циципас, Каспер Руд и Андреј Рубљов.

Мастерс у Монтреалу игра се за наградни фонд од 6.573.785 долара.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи