Читај ми!

Медведев зауставио Кецмановићa у полуфиналу Лос Кабоса

Рус Данил Медведев савладао Миомира Кецмановића са 2:0 по сетовима 7:6, 6:1 и пласирао се у финале турнира у Лос Кабосу. У борби за титулу састаће се са Британцем Камероном Норијем. Миомир ће играти финале у дубл конкуренцији.

Миомир Кецмановић није успео да направи изненађење. Наш тенисер имао је снаге за један сет у коме је пружио велики отпор, имао је и брејк предности, али није успео да га сачува. У другом сету Медведев је био незаустављив и лако је решио меч у своју корист.

Велика борба у провм сету. Први је до предности стигао Кецмановић када је у четвртом гему одузео сервис противнику. Рус је изгубљено надокнадио у седмом и вратио брејк. Потом су оба тенисера била сигурна на свој сервис, па је сет решен у тај-брејку.

Медведев је био неумољив у овом периоду, добио је тај-брејк без изгубљеног поена - 7:0.

Како је завршио први сет Медведев је наставио и у другом. Редом је одвајао гемове, а нашем тенисеру је дозволио да освоји само један - 6:1 у другом сету.

Медведев ће у финалу играти са Британцем Норијем, који је у другом полуфиналу савладао Оже Алијасима са 2:1 (6:4, 3:6, 6:3).

Кецмановић ће играти за трофеј у дубл конкуренцији заједно са Американцем Вилијамом Блумбергом.

Њих двојица савладали су у полуфиналу Андреса Молтенија и Сантјага Гонзалеса са 3:6, 7:5, 13:11 и у финалу ће у ноћи између суботе и недеље играти против Равена Класена и Марсела Мела.

 

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи