Читај ми!

После Ђоковића, Монтреал остао и без Надала

Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је да неће учествовати на мастерсу у Монтреалу, који ће бити одржан од 8. до 14. августа.

"Од мог одмора и каснијег повратка тренинзима, ових недеља је све пролазило добро. Пре четири дана сам почео поново да тренирам и, после тренинга, имао сам малу нелагоду која је била присутна и данас. Одлучили смо да не путујемо у Монтреал и да наставимо са тренинзима без присиљавања", написао је Надал на свом Твитер профилу и додао:

"Надам се да ћу поново играти у Монтреалу, турниру који волим и који сам освојио пет пута пред публиком која ме је увек дочекивала с великом љубављу. Немам избора него да у овом тренутку будем мудар и размишљам о здрављу."

Последњи турнир на којем је Шпанац играо био је Вимблдон, када је због повреде трбушног мишића морао да преда полуфинални меч Нику Кирјосу.

Аустралијанаца је у финалу победио најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, који је тако освојио 21. гренд слем у каријери и пришао на трофеј заостатка од рекордера Рафаела Надала (22).

Ђоковића такође неће бити у Монтреалу јер због правила о обавезној вакцинацији не може да уђе на територију Канаде.  

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво