Читај ми!

Ђоковић за РТС: Волим вас Србијо, Вимблдон ми увек долази кад треба, желим да играм још пуно година

Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је ексклузивно за РТС након Вимблдона да му је трофеј у Великој Британији поново био веома битан за каријеру, за коју се нада да ће потрајати још много година.

Ђоковић је истакао значај трофеја на Вимблдону, поготово након ситуације коју је доживео у Аустралији почетком године.

"Знају многи људи шта ми се десило на почетку године и нисам очекивао да ће толико времена требати да се вратим. Доста ме је исцрпело све што се десило и што ме је пратило наредних месеци. Било је потребно стрпљење, верујем у себе и знао сам да ће доћи пре или касније моменат када ћу се борити за трофеје", рекао је Новак за РТС.

Српски тенисер рекао је и какву симболику за њега има трофеј на данашњи дан.

"Вимблдон увек долази у моментима када ми је то толико битно, пресудно, да се вратим психички у оптималу и ниво који ми одговара. Захвалан сам на овом тренутку и ово је најлепши поклон за годишњицу брака и на дан рођење Николе Тесле", додаје Ђоковић,

Ноле је додао да жели још пуно година да игра, а такође се обратио и српским навијачима. 

"Ја желим да играм професионални тенис на високом нивоу док год ми тело дозволи и док имам мотивацију. За сада је све присутно у мени, јако битан фактор је да имам подршку најближих, захвалан сам свима и желим да све ово потраје. Мора много ствари да се поклопи, много ствари се мења, живот се мења, али глад за великим тофејима остаје исти. Волим вас Србијо, волим вас", закључио је Новак.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво