Читај ми!

Кирјос: Извлачили ме у четири ујутру из паба да бих играо са Надалом

Аустралијски тенисер Ник Кирјос признао је да је 2019. године изашао из паба у четири ујутру да би током дана играо са Рафаелом Надалом у другом колу Вимблдона.

Надал је тада славио са 6:3, 3:6, 7:6, 7:6. Аустралијски тенисер је ове године стигао до четвртфинала Вимблдона где ће играти против Чилеанца Кристијана Гарина.

Кирјос је истакао да се мењао током година због чега је постао бољи и зрелији тенисер него што је био.

"Менаџер је пре три године морао у четири ујутру да ме извуче из паба да бих играо меч другог кола против Надала на Централном терену Вимблдона. У животу сам прошао доста тога. Раније се не бих одвајао од мобилног телефона, читао сам шта се све пише о мени. Данас ми је то смешно. Искрено, није ме брига. Данас могу да одвојим тенис од свог приватног живота. То је најважније. Поново сам у четвртфиналу Вимблдона, а знам да то нервира многе људе", рекао је Кирјос.

Аустралијски тенисер је признао да ужива да буде у центру пажње.

"Не смета ми, јер то волим. Привлачим доста пажње. Како се оно каже? Свака реклама је добра реклама", додао је Кирјос.

Британски медији тврде да навијачи почињу озбиљно да схватају Кирјоса, пошто је Аустралијац постао сензација на Вимблдону.

"Мој физиотерапеут је један од мојих најбољих пријатеља. Мој најбољи друг је мој менаџер. Имам најбољу девојку на свету. Окружен сам са тако много људи који ме подржавају. Сабрао сам се, сазрео сам, имам сјајно окружење, веома сам срећан због свега тога", закључио је Кирјос.  

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се