Читај ми!

Надал експресно до четвртфинала Вимблдона

Рафаел Надал последњи је четвртфиналиста Вимблдона, пошто је у три сета убедљиво савладао Ботика ван де Зандшулпа 6:4, 6:2, 7:6. Противник Шпанцу у борби за полуфинале биће Американац Тејлор Фриц.

Само два и по сата било је потребно Рафаелу Надалу да се пласира у четвртфинале овогодишњег Вимблдона, а Ботик ван де Зандшулп пао је после три сета.

Холанђанин се држао до 4:4 у првом сету, а онда је уследила серија "бика са Мајорке" - прво је направио брејк за освајање првог сета, а онда је одузео сервис противника на старту другог дела игре.

Још један брејк у касној фази другог сета означио је и вођство Надала од 2:0 у сетовима, а у трећем делу игре виђена је најжешћа борба.

Ван де Зандшулп је направио брејк на почетку сета, али Надал je одмах узвратио. Шпанац је на 5:3 сервирао за меч, али је Холанђанин направио брејк и продужио свој боравак на Централном терену.

Дошло се до тај-брејка, у којем је Холанђанин пружио достојан отпор, али је рекордер по броју гренд слем титула са 8:6 обезбедио тријумф у три сета. 

Надал ће у четвртфиналу играти против Американца Тејлора Фрица, који је убедљиво савладао Аустралијанца Кублера са 3:0 у сетовима.

Парови четвртфинала Вимблдона:

Уторак:

Ђоковић - Синер
Гофан - Нори

Среда:

Гарин - Кирјос
Надал - Фриц

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара