Читај ми!

Крајиновић немоћан у дуелу са Кирјосом

Филип Крајиновић није успео да се пласира у треће коло Вимблдона, пошто је убедљиво поражен од Ника Кирјоса са 3:0 (6:2, 6:3, 6:1).

Мање од 90 минута било је потребно Кирјосу да убедљивим резултатом 3:0 елиминише Крајиновића са турнира, а наредни меч играће победника дуела између Стефаноса Циципаса и Џордана Томпсона.

Од самог старта меча било је видљиво да је Кирјос више расположен за игру - одлично се кретао, снажно ударао лоптицу, а ишао га је и сервис.

Крајиновић је већ на почетку меча изгубио свој сервис гем, док је почео да игра Кирјос је већ освојио први сет - 6:2.

У другом делу игре Филип је пружио вероватно и највећи отпор Аустралијанцу, али је Кирјос и у том делу игре направио брејк на почетку и сачувао га до краја сета - 6:3.

Кирјос је у трећем делу игре повео са 4:0 и већ је било јасно да је меч при крају. Крајиновић је успео да освоји један гем, али је Аустралијанац трећим брејком на мечу дошао до победе - 6:1.

Упркос поразу, Филип неће незадовољан напустити Лондон, пошто је против Лехечке остварио први тријумф у каријери на Вимблдону.

Србија је у Лондону остала на два представника у мушком синглу, али ће после петка имати само једног, пошто се Ђоковић и Кецмановић састају у међусобном дуелу, у оквиру трећег кола.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво