Читај ми!

Кецмановић "осветио" Ђереа и заказао дуел са Новаком

Миомир Кецмановић после велике борбе надиграо Чилеанца Алехандра Табила са 3:1 (7:6 /7:4/, 7:6 /7:3/, 3:6, 6:3) и пласирао се у треће коло Вимблдона. У наредном колу српски дерби, Ђоковић – Кецмановић.

Миомир је успео да надигра упорног Чилеанца, који је у првом колу после маратона савладао Ласла Ђереа са 3:2. Била је ово својеврсна "освета". Кецмановић је био бољи ривал, противник је успео да освоји трећи сет, али наш тенисер му није дозволио да стигне до преокрета.

Велика борба од самог старта сусрета. Наш тенисер је у првом гему пропустио четири брејк прилике, што је била увертира за оно што следи у мечу. Кецмановић у седмом гему долази до брејка предности. Када је наш ас сервирао за сет, противник враћа брејк. Сет је решен у тај-брејку.

У овом периоду Кецмановић је направио мини-брејк више и добио тај-брејк са 7:5.

Слична слика и у другом сету. Овог пута је Табило први долази до брејка предности, у трећем гему. Кецмановић је узвратио у шестом и изједначио на 3:3. Потом су оба тенисера успевала да сачувају своје сервисе па је и овај сет отишао у тај-брејк. Наш тенисер је имао више концентрације и добио овај период са 7:4.

Трећи сет донео је нешто бољу игру Табила, који је у другом гему стигао до брејка предности. До краја сета није било брејк прилика, па је Чилеанац добио сет са 6:3.

Кецмановић се брзо опоравио од губитка сета. Долази до раног брејка и вођства од 3:0. Потом се наш ас концентрисао на свој сервис и мирно привео сет и меч крају. Иако се у последњем гему суочио са две брејк лопте, успео је да одбије напад притивника и добије гем за коначних 6:3.

Следи српски дерби у трећем колу, Ђоковић – Кецмановић.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво