Читај ми!

"Надал се више жали него повређене девојчице"

Легендарни шпански атлетичар Хозе Луис Гонзалес упоредио је сународника, тенисера Рафаела Надала, са девојчицама јер константно говори о својим повредама, али га оне не спречавају да осваја трофеје.

Гонзалес је био двоструки вицешампион света и вишеструки првак Европе на 1.500 метара.

"Не слажем се са Рафаелом Надалом да толико говори о својим повредама. Погрешно је толико о томе говорити у јавности јер то може да се разуме као да глуми жртву. Ако одлучиш да одеш на такмичење, то значи да си у позицији то да урадиш. Ако прихватиш изазов, онда си га прихватио, и не би требало да говориш о физичким проблемима. Има девојчица у ритмичкој гимнастици које имају више физичких проблема од Надала, али не говоре о томе толико", поручио је Гонзалес у интервјуу за шпански дневни лист АБЦ.

Надал је недавно, упркос великим проблемима са стопалом, освојио 14. трофеј на Ролан Гаросу и укупно 22. гренд слем у каријери чиме је побегао Новаку Ђоковићу и Роџеру Федереру који имају по 20.

Надал је у уторак одрадио први тренинг на трави, али тврди да још не зна да ли ће играти на Вимблдону, који почињен 27. јуна.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара