Читај ми!

Кецмановић после велике борбе надиграо Ечеверију и пласирао се у друго коло

Миомир Кецмановић савладао Аргентинца Томаса Мартина Ечеверију са 3:0 по сетовима 6:3, 7:5, 6:3 и пласирао се у друго коло Ролан Гароса. Меч је трајао скоро три сата игре.

Изузетно узбудљив меч одиграла су два ривала. Ревија брејкова из које је наш тенисер изашао као победник. Успео је Кецмановић да сломи отпор упорног Аргентинца, који је прижио снажан отпор. Ипак, Миомир је успео да реши меч у три сета и пласира се у друго коло.

Кренуло је жестоко, већ у првом гему после велике борбе Кецмановић користи пету брејк прилику и долази до предности. Противник је узвратио у четвртом гему када је стигао до изједначења.

Настављена је велика борба у којој је наш тенисер константно претио на сервис противника, а још два пута је стигао до брејка и решио први сет у своју корист са 6:3.

Још узбудљивије било је у другом сету. Поново је наш тенисер први стигао до брејка предности у другом гему. Аргентинац узвраћа у петом, међутим већ у наредном Ечеверија враћа и други брејк у овом сету.

Потом је запретио Ечеверија, одузео је сервис нашем тенисеру и стигао до предности. У гему у коме је противник сервирао за сет наш тенисер успева да врати брек и продужи сет.

Кецмановић је наставио у истом ритму и уз још један брејк осваја наредна три гема и долази до 2:0 - 7:5 у другом сету.

Изједначена борба у трећем сету. У четвртом гему наш тенисер је пропустио пет брејк прилика. Пропуштено је надокнадио у осмом када је одузео сервис противнику без изгубљеног поена. Потом је био сигуран на свој сервис и тако решио сет и меч у своју корист - 6:3.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво