Читај ми!

Неуспешан повратак Тима на терен, након велике борбе Милман славио победу

Аустралијанац Џон Милман савладао је Аустријанца Доминика Тима са 2:1 по сетовима 6:3, 3:6, 6:4 и пласирао се у осмину финала Србија опена. Ово је Тиму био први меч након десет месеци паузе због повреде. У борби за четвртфинале Милман ће се састати са Миомиром Кецмановићем.

Доминик Тим се вратио на терен у Београду после десет месеци паузе, али није успео да тријумфом прослави повратак. Пауза је оставила трага у његовој игри па је Милман искористио прилику и извојевао можда и највећу победу у својој каријери. Како је меч одмицао тако је Тим био све бољи, успео је да освоји други сет и изједначи. Међутим, у одлучујућем сету понестало му је снаге па је противник стига до брејка вредног тријумфа.

Након почетног одмеравања снага Милман у четвртом гему долази до брејка предности. Тим је одмах узвтратио. Међутим, у шестом гему Аустралијанац поново одузима сервис противнику и поново је имао брејк вишка.

Стечену предност Милман је успео да сачува до краја. У деветом гему да спасао је две брејк прилике и решио први сет у своју корист - 6:3.

Тим је узвратио у другом сету. Одлучујући је био четврти гем у којем је Аустијанац одузео сервис противнику и тако стигао до брејка предности. Потом је освојио све своје сервис и привео сет крају - 6:3.

У одлучујућем сету видно је било да Тим полако губи снагу. Милман је у финишу почео да притиска сервис противника, у осмом гему пропустио је две везане брејк прилике. У десетом је искористио прву од три везане шансе и тако гемом без изгубљеног поена на сервис Тима ставио тачку на овај сет и меч - 6:4 у трећем сету.

У осмини финала Аустралијанац ће играти са нашим Миомиром Кецмановићем.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара