Читај ми!

Ђере се намучио против Међедовића и заказао дуел са Ђоковићем

Ласло Ђере савладао Хамада Међедовића са 2:0 по сетовима 6:4, 7:5 и пласирао се у осмину финала Србија опена. У борби за четвртфинале играће против Новака Ђоковића, дуел је на програму у среду.

Међедовић је пружио снажан отпор, ипак Ђере је потврдио класу и стигао до победе. Хамад је претио успео је да реализује неке своје шансе, ипак недовољно да озбиљније запреди Ласлу. Ђереу предстоји знатно већи изазов, а то је дуел са најбољим на свету Новаком Ђоковићем.

Медеђовић је први запретио на мечу у четвртом гему користи своју шансу и одузео сервис противнику. У седмом гему Ђере успрева да врати брејк, да би у деветом новим брејком стигао до предности. Потом је на свој сервис био сигуран и тако добио први сет - 6:4.

На старту другог сета Ђере је успео да одузме сервис Међедовићу, који је изгубљено успео да надокнади у четвртом гему када је стигао до 2:2. Уследио је период игре у коме су оба тенисера освајала своје сервисе.

Одлучујући је био 11. гем у коме Ђере поново одузима сервис ривалу. Потом је на свој сервис решио сет у своју корист - 7:5.

Следи још један српски дерби на Србија опену, дуел између Новака Ђоковића и Ласла Ђереа. Меч је на прогаму у среду. Пренос је на нашем Првом програму. 

уторак, 21. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара