Читај ми!

Новак помогао Медведеву у дуелу са Оже-Алијасимом

Данил Медведев савладао је Феликса Оже-Алијасима и пласирао се у полуфинале Аустралијан опена, а после меча је рекао да је, у тренуцима када му није ишло, размишљао шта би Новак урадио у таквој ситуацији.

"Не знам да ли ће публици да се допадне ово што ћу рећи, али питао сам себе када ми није ишло: Шта би Новак урадио у овом моменту", рекао је Рус Данил Медведев у разговору на терену са Џимом Куријером по пласману у полуфинале Аустралијан опена у Мелбурну.

Реакције публике на спомињање најбољег играча света биле су различите, а чуло се и доста звиждука.

Данил Медведев је описао и ситуацију када је сервирао на меч-лопти за противника.

"Меч-лопта? Немам појма. На меч-лопти сам успео да добро одсервирам, али да је био други сервис, ко зна шта би било. На сваки меч долазим са пуно ствари, носим доста мајица и никада не могу да закопчам торбу. Сада је празна, ето какав је меч био", рекао је Медведев и додао:

"Феликс је сервирао невероватно, играо је и сервирао сјајно. Нисам знао шта да радим, али сам некако нашао пут до победе", закључио је Рус.

Медведев је у четвртфиналу победио Феликса Оже-Алијасима са 3:2 у сетовима, а противник у борби за финале биће му Грк Стефанос Циципас.