Читај ми!

"Ђоковић је најбољи у историји и добродошао је у Ротердам"

Директор турнира у Ротердаму Ричард Крајичек рекао је да је светски број један добродошао на турнир у Холандији и додао да сматра да је српски тенисер најбољи у историји.

Новак Ђоковић, због већ познатих перипетија са аустралијском владом, не учествује на првом гренд слему у сезони, вероватно неће моћи да игра ни на Ролан Гаросу, као ни на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, па му се отвара могућност да заигра у Ротердаму.

"Ђоковић је увек добродошао у Ротердам. Сваке године шаљемо позивницу његовом менаџеру, тако да Новак зна да је добродошао. Он увек у фебруару иде на скијање, како би се одморио од Аустралијан опена, али ове године ће ситуација бити другачија", рекао је на промоцији турнира у Ротердаму директор Ричард Крајичек.

Некадашњи освајач Вимблдона рекао је да гледа спортску страну свега и да би му била велика част да Новак учествује на турниру који се игра од 7. до 13. фебруара.

"Свако има право да се вакцинише или не. Ми смо спортски догађај и са спортске стране било би нам драго да Новак учествује на турниру. Већ годинама причам да ће Новак бити најбољи у историји и част ми је да му пожелим добродошлицу", рекао је Крајичек.

Ђоковић је једном у каријери учествовао на турниру у Ротердаму и то далеке 2010. године.

Ове године у Ротердаму ће играти 11 од 20 најбољих тенисера света, укључујући и светског броја два Данила Медведева.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво