Читај ми!

Медведев зауставио Кирјоса, Аустралијанцу један сет

Рус Данил Медведев савладао је Ника Кирјоса са 3:1 по сетовима 7:6, 6:4, 4:6, 6:2 и пласирао се у треће коло Аустралијан опена. Крај и за Марија.

Данил Медведев је успео да надига Кирјоса и пласира се у треће коло првог гренд слема сезоне. Аустралијанац је пружио велики отпор, освојио трећи сет, али није имао снаге за више, тачније Рус му то није дозволио.

После велике борбе и размењеног по једног брејка први сет је решен у тај-брејку. У ово периоду Медведев је био неумољив и лако решио сет у своју корист. У другом сету одлучујући је био десети гем у коме је Медведев успео да одузме сервис противнику, Кирјос није имао прилике за поправни.

У наредном сету узвратио је Аустралијанац. Након изједначене борбе у којој су оба тенисера чувала свој сервис Кирос у седмом гему одузима сервис противнику. Потом лагано приводи сет крају.

Али то је било све што је Аустралијанац успео да уради,  четврти сет Рус је лако решио у своју корист, уз два брејка у шестом и осмом гему сломио је отпор противника и ставио тачку на овај сет и меч. 

Наредни ривал Медведева је Холанђанин Ван де Зандшулп. 

Стефанос Циципас је, после велике борбе, савладао Себастијана Баеса из Аргентине, 88. играча планете, резултатом 7:6, 6:7, 6:3, 6:4.

Његов наредни противник биће Француз Беноа Пер, који је, такође са 3:1, савладао Григора Димитрова.

Марин Чилић је савладао словачког играча Норберта Гомбоса резултатом 6:2, 6:3, 3:6, 7:6. Његов наредни противник биће Рус Андреј Рубљов, који је са 6:4, 6:2, 6:0 савладао Литванца Рикардаса Беранкиса.

Аргентинац Дијего Шварцман. 13. играч света, поражен је од домаћег тенисера Кристофера О'Конела резултатом 7:6, 6:4, 6:4.

 

Британски тенисер Енди Мари завршио је наступ на Аустралијан опену, пошто је у другом колу турнира изгубио од Јапанца Тароа Данијела 6:4, 6:4, 6:4.

Меч између бившег најбољег тенисера света и квалификанта трајао је два сата и 49 минута.

У трећем колу Јапанац ће играти против бољег из дуела Стив Џонсон - Јаник Синер.

 

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара