Читај ми!

Бубањ прогнозира - колико ће време у судници уместо на терену утицати на Новакову форму

Тениски стручњак Горан Бубањ рекао је за РТС да тениски гледано Новак Ђоковић, ако добије на суду и заигра на турниру, може да покаже један ниво на почетку турнира и да кроз две недеље диже ниво, а да при крају турнира буде приближно онај Новак кога ми знамо. Оно што неће моћи лако да превазиђе су психолошка оптерећења - хапшење по други пут и смештај у хотелу за имигранте, а онда и начин исхране све то утиче, истакао је Бубањ.

Тениски стручњак Горан Бубањ рекао је гостујући у Јутарњем програму да није било ових заврзлама у Аустралији и тада би ситуација била тешка за Новака Ђокића на Аустралијан опену пошто је добра конкуренција, а Новак није одиграо припремни турнир.

"У нормалним околности би било тешко, а сада је ово немогућа мисија, за коју смо мислили да је већ немогућа након првог хапшења и пет дана у хотелу за имигранте, сада са додатним даном, два пошто је јуче прекинут на тренингу то је још теже", навео је Бубањ.

Према његовим речима, Новак ће ако добије на суду ући у први меч практично без тренинга или са мало тренинга у седам дана.

"Тениски гледано Новак може да покаже један ниво на почетку турнира и да кроз две недеље диже ниво и да при крају турнира буде приближно онај Новак кога ми знамо, али оно што неће моћи лако да превазиђе су психолошка оптерећења. Хапшење по други пут и смештај у хотелу за имигранте, а онда и начин исхране све то утиче", истакао је.

Међутим, Бубањ сматра да се он разликује од других јер у најтежим моменти пружи најбоље, сада му је све поремећено и тешко је постићи мир који он носи.

Када је реч о изјавама других тенисера, Бубања каже да Новак прати друштвене мреже и изјашњавања и неизјашњавања колега о њему и да то свакако делује на њега.

"Не могу да верујем да ће на овом турниру показати то што од њега очекујемо, али верујем да кад се врати и кад се припреми како треба да ће и Ролангарос и Вимблдон, а можда и Ју-Ес опен бити његови.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се