Читај ми!

Успешан старт Стојановићеве, Крунићева није успела у квалификацијама за АО

У првим квалификационим мечевима женске конкуренције на Отвореном првенству Аустралије данас су наступиле две представнице Србије. Нина Стојановић славила је убедљиву победу, а Александра Крунић није успела да избори пласман у наредно коло. У мушкој комкуренцији на терену је Никола Милојевић у дуелу са Аргентинцем Николасом Кикером.

Квалификациони мечеви на Отвореном првенству Аустралије у великој су сенци сутског процеса Новаку Ђоковићу, а током првог дана на терене је изашло троје српских тенисера.

Прва је данас на терен изашла Нина Стојановић и у мечу са Бразилком Лауром Пигоси убедљиво славила са 6:1, 6:2 после само сат времена игре. Наша тенисерка, која је тренутно 116. на листи, у наредном мечу састаће се са Американком Хејли Батист која је 168. играчица на свету.

Друга наша предаставница Александра Крунић није успела да савлада Словакињу Ребеку Срамкову која је однела победу са 6:3, 6:1.

У мушкој конкуренцији наступа Никола Милојевић који води жестоку борбу са Аргентинцем Николасом Кикером који се после изгубљеног сета вратио у меч, успео да изједначи и дуел уведе у трећи сет.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво