Читај ми!

Карењо Буста надиграо Крајиновића у првом мечу Шпаније и Србије

Тренутно двадесети играч на светској листи Пабло Карењо Буста савладо је Филипа Крајиновића са 2:0 у првом мечу трећег кола групе А на АТП купу у Сиднеју. Овим поразом репрезентација Србије је остала и без теоретских шанси за освајање првог места у групи и пласмана у полуфинале.

 

За освајање првог места у групи и пласман у полуфинале неопходно је да наши тенисери надиграју Шпанце са максималних 3:0, али уз два меча од по 2:0 и један од 2:1 у сетовима.

 

Први на терен излазе Филип Крајиновић и Пабло Карењо Буста, а у другом сингл мечу надметаће се Душан Лајовић и Роберто Баутиста Агут, па онда наступају дубл тимови Ћаћић/Сабанов против Давидовић Фокина/Мартинеза.

Тенисери Србије су успешно почели надметање на АТП купу и у првом колу надиграли селекцију Норвешке са 2:1, али су у другом колу поражени од Чилеа са 2:1.

Само првопласирани тимови иду у полуфинале, а у групи А тренутно је прва Шпанија са две победе и скором од 6:0 у одиграним мечевима.

Србија је друга са једном победом и поразом уз скор 3:3, па је пред нашим тенисерима врло тежак задатак јер морају добити обај дуел са максималних 3:0, али уз два меча од по 2:0 и један од 2:1 у сетовима.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво