Читај ми!

Ђоковић: Има Бога, до један ујутру нисмо знали да ли долазимо у Мадрид

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да је иза репрезентације Србије веома стресан и емотиван дан. Орлови" су због половичног учинка у мечевима са Аустријом и Немачком у групној фази зависили од других резултата, а у четвртфинале су их погурали Руси, који су елиминисали браниоца титуле Шпанију.

Данил Медведев изјавио је да Ђоковић треба да га води на вечеру, док је Новак описао како су наши репрезентативци дочекали добре врсти.

"Јучерашњи дан је био напет, неизвестан, нисмо знали до 1 ујутру да ли ћемо долазити у Мадрид или не. Има Бога што се каже, захвални смо на још једној прилици. Нисам био у овој дворани скоро 15 година. Лепа дворана, услови су одлични, добра је енергија, мотивисани смо и надамо се најбољем", истакао је Новак.

Он је потом анализирао и следећег противника – селекцију Казахстана, са којом се Србија састаје у среду у престоници Шпаније.

"Екипа која је вероватно највише потцењена на овом Дејвис купу. Победили су у својој групи. Имају (Александера) Бублика, изузетно незгодан играч. Игра рискантан тенис, може да буде изузетно опасан. Гледао сам га мало, имао је висок ниво тениса. Неће имати шта да изгуби, ићи ће на победу против мене", рекао је Ђоковић и додао:

"(Михаел) Кукушкин је ветеран, неко ко је играо пуно и побеђивао у важним мечевима. Има доста искуства. Ми имамо подмлађен тим. Видећемо ко ће играти. Имамо разне комбинације. Уколико дође до дубла, данас смо се мало уигравали, тренирали одређене ситуације. Имамо пет играча, разне комбинације. Радујемо се што ћемо играти пред публиком. У Инзбруку је била мало сабласна атмосфера. Надам се да ће доћи наши људи, који живео овде или који могу да допутују из Србије да нас подрже и да идемо што даље."

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво