Читај ми!

После велике борбе Крајиновић изгубио од Кепфера, Немачка води против Србије

Немац Доминик Кепфер савладао је Филипа Крајиновића са 2:0 по сетовима 7:6, 6:4 и донео први поен Немачкој у дуелу са Србијом у мечу Групе Ф Завршног турнира Дејвис купа.

Крајиновић није успео да донесе победу Србији. Немац је био бољи искористио је своје шансе и стигао до победе. После велике борбе у прво сету Немац је био успешнији у тај-брејку. Други сет донео је још већу борбу, Немац је успео да направи три брејка, Филип два, и Кепфер је тријумфовао.

Немац је боље ушао у меч и у трећем гему одузео сервис нашем тенисеру. Филип је вратио брек. Велика борба у наставку, ипак, сет је решен у тај-брејку.

Поново је Кепфер први дошао до предности мини-брејка. Крајиновић је узвратио. Међутим, Немац је поново дошао до предности, коју није испустио и тако је решио први сет у своју корист - 7:4 у тај-брејку.

Велика би у другом сету, поново је Немац дошао до брејка предности. Филип је покушао да узврати, али је пропустио три везане брејк прилике. Крајиновић није одустајао, поново је напао сервис противника, овог пута успео је да искористи трећу брејк лопту и одузме сервис противнику.

Међутим, Филип није успевао да задржи свој сервис, Немац је поново дошао до брејка предности. У тренутку кад је Кепфер сервирао за меч Крајиновић је успео да смогне снаге и врати брејк.

Ипак, у наредном гему противник је на сервис нашег тенисера искористио другу меч лопту за 6:4 у другом сету.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво