Читај ми!

Медведев после преокрета савладао Хуркача, Беретини предао Звереву

Данил Медведев победом је започео учешће на Завршном мастерсу у Торину, пошто је после преокрета савладао Пољака Хуберта Хурка са 2:1 (6:7, 6:3, 6:4). Беретини након изгубљеног првог сета предао меч Звереву. Новак Ђоковић учешће на турниру почиње у понедељак, а противник ће му бити Каспер Руд (14.00).

Данил Медведев се мучио против Хуркача на старту Завршног мастерса у Торину, али је други тенисер света на крају ипак дошао до победе од 2:1.

У првом сету није било брејк прилика, самим тим ни брејкова, па је победника одлучио тај-брејк. У 13. гему Пољак се боље снашао и решио први део игре у своју корист 7:5.

Медведев је већ на старту другог сета одузео сервис Хуркачу и ту предност задржао до краја другог дела игре, уа изједначење у сетовима - 6:3.

Слична ситуација је виђена и у одлучујућем сету. Рус одмах прави брејк предности, који је успео да сачува до краја меча - 6:4. 

У другом мечу Црвене групе Матео Беретини је због повреде био приморан да преда меч Александру Звереву после првог сета који је Немац довио у тај-брејку. У моменту предаје Зверев је водио са 7:6 /9:7/ и 1:0 у другом сету.

У понедељак на програму су мечеви у Зеленој групи, а састају се Ђоковић и Руд од 14.00 чаова, односно Рубљов и Циципас од 21.00.

У полуфинале турнира пласираће се двојица првопласираних из сваке групе.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи