Читај ми!

Бекер: Мислим да је Ђоковић уздрман свим овим нападима

Борис Бекер, некадашњи тренер Новака Ђоковића, верује да ће српски тенисер играти на Аустралијен опену, али истиче и да сада не пролази кроз лак период, имајући у виду дебату која се води јавно о његовом статусу и ставовима у вези са вакцинацијом против коронавируса.

Немац сматра да напади, како их он карактерише, којима је Ђоковић изложен нису примерени.

"Сам имам такав случај све до данашњег дана. Разумем шта значи стресна ситуација са медијима", релао је Немац у разговору на једном подкасту Еуроспорта.

ПОследњи пут Ђоковић се на терену нашао у финалу Ју-Ес опена, у којем је покушавао, али не са успехом, да стигне до историјског календарског гренд слема.

"За њега је био велики емотивни проблем то што је играо за историју. Да је победио, престигао би Федерера и Надала по броју гренд слем титула. Он схвата какву је шансу пропустио", каже Бекер, Ђоковићев тренер у периоду од 2013. до 2016. године.

Ђоковић би, према најавама, на терену требало да буде у Паризу, на Мастерсу, а играће и Дејвис куп, као и турнир у Торину.

"Радујем се његовом повратку на терен. Мислим да ће му све бити много јасније када се врати послу и опет буде на турнирима. Мислим да је сада веома уздрман свим тим нападима и медијским наводима", рекао је Бекер.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво