Читај ми!

Зверев подржао истрагу АТП-а и одбацио све оптужбе за насиље над бившом девојком

Након што је Асоцијација тениских професионалаца (АТП) покренула истрагу против немачког тенисера Александера Зверева због наводног физичког злостављања своје девојке, огласио се и четврти тенисер света, који је рекао да је истрага управо оно што је прижељкивао.

"Увек сам у потпуности подржавао политику о породичном насиљу. Поздрављам истрагу о случају јер сам месецима тражио да АТП покрене независну истрагу. Као што сам и раније говорио, категорички одбацујем све оптужбе, изјавио је Зверев.

Бивша девојка Саше Зверева Олга Шарипова, пре неколико месеци оптужила је Немца да ју је ударао главом о зид и гушио јастуком, пре него што је босонога успела да побегне у страху за живот.

Појашњавајући одлуку да изнесе ове оптужбе, Шарипова је у разговору за америчке медије рекла да то не ради због Зверева, него како би подстакла жртве насиља да проговоре.

"Многе девојке у овој ситуацији ћуте. Желела сам да покажем да није тешко проговорити о насиљу. Знате да говорите истину, да нисте лоша особа и да нисте то заслужиле", рекла је Олга Шарипова.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво