Читај ми!

Ђере надиграо Мартинеза и пласирао се у осмину финала Софије

Ласло Ђере савладао Шпанца Педра Мартинеза са 2:0 по сетовима 7:6, 6:3 и пласирао се у осмину финала турнира у Софији. Наредни ривал биће му бољи из дуела Крајиновића и Лазарова.

Ђере је успео да сломи отпор Шпанца и у два сета реши дуел у своју корист. Мартинез је имао снаге за први сет, одлично је парирао, али у другом сету наш тенисер је био одличан направио три брејка и лако стигао до победе и пласмана у осмину финала.

Велика борба у првом сету. Играчи су чували свој сервис и покушали да запрете на противников. Мартинез је први запретио и у седмом гему пропустио две брејк прилике. Узвратио је Ере у десетом гему када је на сервис противника пропустио четири сет лопте. Први сет решен је у тај-брејку.

До мини-брејка први је стигао наш тенисер. Шпанац је узвратио и потом је он одузео сервис Ђереу и повео са 5:4 и имао прилику да сервиом реши сет у своју корист. Међутим наш тенисер везује два мини-брејка, а потом на свој сервис тавља тачку на први сет - 7:5 у тај-брејку.

Други сет донео је много бољу игру нашег тенисера. Диктирао је темпо и контролисао резултат. Уз два брејка експресно је стигао до 5:1. Мартинез је успео да врати један брејк и смањи на 5:3. Ипак, Ђере у наредном гему одузима сервис противнику и ставља тачку на овај меч.

У борби за четвртфинале могућ је српски дуел, уколико Крајиновић у среду оправда улогу фаворита у дуелу са домаћим тенисером.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи