Читај ми!

Медији: Историја остала иста, Ђоковић није крио емоције

Страни медији опширно анализирају пораз најбољег тенисера света Новака Ђоковића у финалу Ју-Ес опена од Данила Медведева, у ком је имао прилику да освоји рекордну 21. гренд слем титулу.

Шпанска Марка у тексту напомиње да је Ђоковић након пораза показао људску страну и није крио емоције, показавши да му је пораз од Медведева тешко пао.

Мадридски Ас у анализи финала доноси закључак да је историја тениса остала иста, уз подсећање да Ђоковић, Надал и Федерер имају и даље по 20 титула.

Би-Би-Си каже да је Новак заплакао после финала и да је био дирнут подршком навијача у Њујорку, која је учинила да се осећа као да је освојио 21. гренд слем.

Лондонски Тајмс сматра да је Ђоковић у најважнијем мечу у каријери био ван фокуса и да га је притисак важности меча сломио.

Ђоковић је био напет и без јасне идеје како да победи расположеног Медведева, стоји у анализи француског Екипа у осврту на финале у Њујорку.

Италијанска Газета дело спорт подсећа на изјаву Медведева после финала да је за њега Ђоковић најбољи тенисер свих времена и да му је чак помало и жао што је првом тенисеру света покварио прилику да освоји календарски слем.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво