Читај ми!

Новак за РТС: Добро познајем Зверева, припремићу се како се не би поновио Токио

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић изјавио је за РТС да врло добро познаје свог наредног ривала на Ју-Ес опену Александера Зверева и да ће покушати да се што боље припреми за њега, како се не би поновио исход са Олимпијских игара.

Новак је након преокрета, са 3:1 елиминисао Беретинија и изборио пласман у полуфинале Ју-Ес опена. 

"Није тачно да намерно губим прве сетове, желим да их добијем јер се њима стиче ментална предност, али такав је био случај да у последњих пар мечева овде губим сет, па подигнем ниво игре и то је охрабрујуће, с обзиром на околности", рекао је српски тенисер.

Ђоковић је изјавио да је против Италијана одиграо најбољи тенис у досадашњем току турнира. 

"Што се тиче игре, најбољи тенис и меч у досадашњем току турнира био је овај против Беретинија. Публика је била енергична, имао сам своје људе па сам се фокусирао на њих, који су били у мањини", додаје Ђоковић.

Његов наредни ривал је немачки тенисер Александер Зверев, са којим се добро познаје. 

"Што се тиче Зверева, то је највећи изазов турнира. Врло добро се знамо у изузетзној је форми, често тренирамо заједно, добро се познајемо, добар је дечко. Пробаћу на најбољи начин да се спремим, анализирам и видим шта је то што је наопако кренуло у Токију, да то тако не буде овог пута и, надам се, да победим", заљкучио је Новак.

субота, 15. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије