Читај ми!

Добар почетак за српске тенисере у Њујорку, Лајовић преко Пера у другом колу

Душан Лајовић савладао је Беноу Пера са 3:1 (6:3, 7:5, 2:6, 6:4) и први је од осморо српских тенисера који се пласирао у друго коло Ју-Ес опена. Наредни Дуцијев противник биће Немац Гојовчик, који је са 3:2 био бољи од Француза Умбера.

Лајовић је у великом стилу победио незгодног тенисера из Француске, у мечу у којем је виђено 11 брејкова и који је трајао нешто више од два и по сата.

Српски тенисер, који је 40 на АТП листи на крају је имао више живаца од искусног Француза, који је елиминисан у првом колу неког гренд слема девети пут заредом.

Лајовићу је један брејк био довољан за освајање првог сета (6:3), док је други део игре више личио на меч у конкуренцији дама.

Три пута је Лајовић одузимао сервис противнику, Пер се два пута враћао, али не и трећи, па је после 7:5 Дуци повео са 2:0 у сетовима.

У трећем сету Лајовић је потпуно пао. После изједначеног првог дела (2:2), Француз прави серију од четири узастопна гема и смањује на 2:1.

Велика борба виђена је у четвртом сету. Лајовић је на стрту направио брејк, Француз одмах узвратио истом мером, али српски тенисер још једном одузима сервис противнику у седмом гему, а ту предност је успео да сачува до краја меча.

Лајовић ће у другом колу играти против Немца Гојовчика, који је после велике борбе савладао Француза Умбера са 3:2 у сетовима.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво