Читај ми!

Новак се сетио Кобија Брајанта: Недостајеш, брате

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, преко званичног Инстаграм налога честитао је рођендан Кобију Брајанту који би данас, 23. августа, напунио 43 године. Коби Брајант трагично је преминуо пре годину и по дана у паду хеликоптера изнад Калифорније, у несрећи у којој је страдало још осам особа.

Брајант је у хеликоптеру био са ћерком Ђиђи. У трагичном паду нико није преживео.

Познато је да је Новак био близак са "Црном мамбом", и данас је легендарном кошаркашу честитао рођендан преко друштвених мрежа.

"Срећан рођендан, Коби. Недостајеш, брате", написао је српски тенисер.

Ђоковић је пре неколико година открио како му је Брајант помогао да се врати у врх светског тениса.

"Коби је један од мојих ментора. Имао сам неколико телефонских разговора с њим. Наравно и виђали смо неколико пута у претходних пар година. Када сам пролазио кроз повреду лакта мучио сам се ментално и емоционално да се носим са свим тим различитим стварима које су ми се дешавале – пад на АТП ранг-листи, затим повратак у врх... Коби је био један од људи који су ми давали вредне савете и смернице да верујем у себе, у тај процес", рекао је Новак пре неколико година и додао:

"Веома сам захвалан што је био ту за мене, као подршка. Волим Кобија, ко га не воли? Он је сјајан човек и један од најбољи кошаркаша, а и уопште спортиста свих времена."

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво