Читај ми!

Крајиновић игра против Карења Бусте за прву титулу у каријери

Српски тенисер Филип Крајиновић састаје се са Паблом Карењом Бустом у финалу АТП турнира у Хамбургу. Крајиновић и Карењо Буста играће од 13.30, а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Филип иза себе има сјајну седмицу у немачком граду и прилику да дође до прве титуле у каријери, и то на турниру из серије 500.

До сада је играо три финала, сва три на такмичењима ниже категорије (250) па га очекује можда и највећи меч у досадашњој каријери.

Пласман у финале обезбедио је тријумфом над Ласлом Ђереом у српском дербију, пошто је претходно елиминисао првог носиоца и четвртог играча планете Стефаноса Циципаса.

"На туру сам веома дуго и до сада сам играо три финала, али нисам успео да освојим титулу. Био сам близу неколико пута, покушаћу да освојим ову. Играм добар тенис тренутно, волим терен и публику овде. Видећемо како ће бити, никада није касно", рекао је Крајиновић.

Тренутно 44. играч на АТП ранг-листи састаје се са фаворизованим Шпанцем, који заузима 13. позицију. Карењо Буста је у полуфиналу победио Федерика Делбониса, док је претходно направио преокрет против Душана Лајовића.

Филип и Пабло до сада су се састали четири пута, а интересантно је да Крајиновић води 3-1 у победама.

АТП турнир у Хамбургу је из серије 500 игра се за укупан наградни фонд од 1.030.900 евра.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи