Читај ми!

Новак расположен за шалу после победе над Фучовичем

Најбољи тенисер данашњице Новак Ђоковић био је веома расположен после пласмана у ново, десето полуфинале на Вимблдону. Ђоковић је у четвртфиналу рутински савладао Мартона Фучовича па и не чуди што је интервју на терену искористио да се нашали са господином који га је испитивао.

Новак је савладао Фучовича са 6:3, 6:4, 6:4 и након меча рекао да је одиграо веома добар меч.

"Била је солидна партија. Почео сам добро, у првих шест гемова је све било како треба. Није било много погрешних ствари у мојој игри. Успео сам да завршим први сет код 5:3, али признање Мартону за борбу коју је показао током меча", почео је Ђоковић.

Спикер на стадиону га је подсетио да је остварио 350. гренд слем победу у сингл категорији и да се пласирао у 41. полуфинале на највећим турнирима, а 10. на Вимблдону.

"Да ли желите да путујете са мном као мој човек за статистику? Или можда као психолог?", нашалио се Новак.

"Упућујете комплименте мојој каријери и то ми диже самопоуздање. Свестан сам одређених статистика, волим овај спорт свим срцем, телом и душом. Посвећен сам му откад сам се родио. Некада ствари делују нереално, али покушавам да живим у тренутку и не узимам здраво за готово. Велика је инспирација јурити историју и нека се настави даље."

Није могло да прође без смеха ни на питање о следећем противнику: победнику сусрета Карен Хачанов – Денис Шаповалов.

"Морам да победим с ким год да играм", истакао је светски "број 1" видно расположен.

"Када сам добио претходни меч, рекао сам да бих волео да Фучович и Рубљов играју пет сетова, да их прекине киша и наставе сутрадан. Шаповалов и Хачанов играју на терену 1, који има кров, завршиће сигурно данас. Обојица играју сјајно, Шаповалов је остварио неколико великих победа. Изгледа сјајно, Хачанов изгледа сјајно. Сви изгледамо сјајно, зато смо и овде."

"Само изгледамо", у свом стилу је завршио Ђоковић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво