Читај ми!

Ђоковић преслишао Гарина за пласман у четвртфинале Вимблдона

Новак Ђоковић савладао Чилеанца Кристијана Гарина са 3:0, по сетовима 6:2, 6:4, 6:2, и пласирао се у четвртфинале Вимблдона. Наредни ривал нашег аса је Мартон Фучович, који је елиминисао петог носиоца Андреја Рубљова.

Након лако освојеног првог сета, Новак је у наставку налетео на нешто већи отпор. Ипак, Чилеанац није имао снаге и умећа да озбиљније запрети осим да "скупо прода кожу" у другом сету. Трећи је био копија првог и на крају сигурна победа нашег тенисера и пласман у четвртфинале турнира.

На самом старту меча Новак је одузео сервис Чилеанцу, то је на неки начин пореметило Гарина, који није имао решења за Новакову игру.

Нашег тенисера је добро служио први сервис па је лако освајао гемове. Са још једним брејком Ђоковић је лако решио сет у своју корист – 6:2.

Знатно боље издање Гарина у наставку. Одлично је парирао Новаку, створио је и пропустио две брејк прилике. С друге стране, нашег тенисера је нешто слабије служио први сервис, што му је улило мало нервозе. Ипак, у финишу сета Новак долази до брејка, а потом на свој сервис решава сет – 6:4.

Почетак трећег сета донео је нашем тенисеру рани брејк, који лако потврђује. То је сломило противника, који је ипак успео да освоји наредни сервис, али наш ас је био неумољив и новим брејком отишао на великих 4:1.

Потом Новак рутински приводи сет и меч крају – 6:2 у трећем сету.

Новак ће у четвртфиналу играти против Мартона Фучовича, који је после пет сетова елиминисао петог носиоца на турниру – Андреја Рубљова.

Овако је протекао меч.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара