Читај ми!

Кудла показао зубе, Новаку три сета довољна за осмину финала Вимблдона

Новак Ђоковић остварио је још једну победу у три сета на Вимблдону, пошто је у мечу трећег кола савладао Дениса Кудлу са 6:4, 6:3, 7:6. Американац пружио јак отпор најбољем тенисеру света, Ђоковић без превише проблема стигао до осмине финала. Наредни ривал српском тенисеру биће Чилеанац Кристијан Гарин.

Још један добар меч одиграо је Новак Ђоковић на Вимблдону и успешно наставио поход на одбрану титуле. Кудла је пружио јак отпор, али је Новак меч ипак решио у три сета – 6:4, 6:3, 7:6.

Новак није бриљирао, али је утисак да је играо таман онолико колико је довољно да се савлада 114. тенисер света, за 139 минута тениса.

Кудла је добро ушао у меч, држао егал са Новаком до деветог гема првог сета, када српски тенисер прави брејк, а затим осваја свој гем за 6:4.

Новак већ на старту другог сета прави брејк, па иако је Кудла успео да узврати, најбољи тенисер света још једном одузима сервис противнику и осваја и други део игре – 6:4.

Највећа борба виђена је у трећем сету, који је одлучен после тај-брејка.

Кудла је први дошао до брејка, повео са 3:0, али Новак није дозволио изненађење, већ увео трећи део игре у 13. гем.

Поново је Кудла имао предност, водио са 4:1, али Новак преокреће, користи другу меч-лопту и добија тај-брејк са 9:7, за укупан тријумф од 3:0.

Противник Ђоковићу у осмини финала биће Чилеанац Кристијан Гарин, који је са 3:1 савладао Шпанца Педра Мартинеза.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи