Читај ми!

Наставак дуела Ђоковића и Циципаса за полуфинале у Риму

После чак три прекида због кише, најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић и Грк Стефанос Циципас настављају борбу за пласман у полуфинале турнира у Риму.Уколико временске прилике то дозволе, њихов излазак на терен се очекује око 11 часова а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Полуфинални меч Ђоковића и Циципаса је у петак чак три пута прекидан због јаке кише у Риму, а пре одлагања меча грчки тенисер је дошао до предности од 6:4 у првом и 2:1 у другом сету.

У наставку меча Циципас је први на сервусу и сервираће да потврди предност коју је освојио трећим брејком у другом сету са првим тенисером света.

Метереолози су најавили облачно време уз минималне шансе за кишу уз температуру од 19 степени.

Од 11 сати, играће се и преостали четвртфинални меч, у коме се састају Лоренцо Сонего и Андреј Рубљов, а победник тог дуела играће или са Ђоковићем или са Циципасом у вечерњем термину од 18.30.

У првом полуфиналу око 13 часова састају се Рафаел Надал и Рајли Опелка.

Наставак меча Новака Ђоковића и Стефаноса Циципаса за пласман у полуфинале турнира у Риму се очекује у 11.00, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво