Читај ми!

Карацев зауставио Медведева у Риму

Руски тенисер Аслан Карацев убедљиво је надиграо тренутно другог тенисера света земљака Данила Медведева са 2:0 (6:2;6:4) и приредио својеврсно изненађење на Мастерс турниру у Риму. У наредном колу Карацев ће снаге одмерити са Американцем Рајли Опелком који је надиграо Мусетија у два сета.

Аслан Карацев наставља са сјајним партијама ове године и у Вечном граду је руски дерби са другим тенисером света завршио у своју корист после 78 минута сјајне игре.

Већ на почетку меча Карацев, који је тренутно 27. на листи, дошао је до два брејка и стигао до убедљивог вођства од 1:0 у сетовима.

У наставку му је само један брејк био сасвим довољан да заврши меч у своју корист и пласита се у осмину финала турнира у Риму.

Двадесетседмогодишњи Рус је дебитовао на Грен слем турнирима ове године када је на овогодишњем Аустралијан опену стигао до полуфинала где ћа је надиграо први тенисер Србије и света Новак Ђоковоћ.

У борби за четвртфинале Карацев ће се срести са Американцем Рајли Опелком који је надиграо Италијана Лоренца Мусетија у два сета.

И хрватски тенисер Марин Чилић поражен је од Грка Стефаноса Циципаса са 7:5, 6:2 у другом колу АТП Мастерс 1000 турнира у Риму.

Грку Стефаносу Циципасу, који је тренутно пeти играч на листи најбољих тенисера требало је, сат и 45 минута игре да надигра хрватског тенисера који је тренутно 43. на листи.

У трећем колу Циципас ће се срести са победником дуела Матеа Беретинија и Јохана Милмана.
 

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво