Читај ми!

Ђоковић против Фрица почиње наступ у Риму, Лајовић поражен од Милмана

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић почиње одбрану титуле у Риму дуелом са Американцем Тејлором Фрицом, а почетак меча очекује се после 14 часова. Ток меча другог кола и кретање резултата можете пратити на нашем порталу. Душан Лајовић у два сета поражен од Џона Милмана.

Новак Ђоковић против Тејлора Фрица почиње наступ на Мастерсу у Риму, где брани трофеј освојен прошле године.

Најбољи тенисер Србије и света као први носилац на турниру био је слободан у првом колу и турнир ће почети дуелом са Тејлором Фрицом који је на старту надиграо Британца Данијела Еванса са 6:3, 6:2.

Њих двојица се одлично познају јер су до сада три пута одмеравали снаге на терену, а у свим мечевима победе је славио наш тенисер.

Последњи пут састали су се на Аустралијан опену ове године у шеснаестини финала, а Ђоковић је после пет сетова са 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2 надиграо тренутно 31. тенисера на листи.

Ђоковић је једини преостали српски тенисер у престоници Италије, пошто је, после Крајиновића, Кецмановића и Ђереа, свој наступ у Риму завршио и Душан Лајовић поразом од Џона Милмана

Дуел Новака Ђоковића и Тејлора Фрица почеће после 14 часова, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу. 

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво