Читај ми!

Зверев након преокрета савладао Беретинија и освојио Мадрид

Немац Алексадар Зверев савладао је савладао је Италијана Матеа Беретинија са 2:1 по сетовима 6:7, 6:4, 6:3 и тако освојио Мастерс у Мадриду.

Након што је избацио Надала и Тима, Зверев је у финалу укрстио рекете са Италијаном Матеом Беретиније и након велике борбе и преокрета стигао до титуке у Мадриду.

Велика борба у првом сету. Тенисери су средином сета разменили по један брејк. Први је до предности стигао Беретини, да би зверев већ у наредном гему узвратио. Потом су оба тенисера успела да сачувају своје сервисе па је сет решен у тај-брејку.

Беретини уз три мини-брејка долази до предности од 5:0. Узвраћа Зверев и спасава сет лопту на сервис противника за 6.6. Потом је Немац имао сет лопту на сервис противника али је није искористио. У финишу Беретини је имао више концентрације одузео сервис Звереву и добио овај период са 10:8.

У другом сету играчи су освајали своје сервисе све до деветог гема када је Зверев стигао до брејка. Потом је био сигуран на свој сервис за 6:4 у другом сету.

Зверев је имао више снаге у одлучујућем сету. У петом гему је одузео сервис противнику и стигао до предности. Брејком у деветом гему Немац је ставио тачку на сет и меч - 6:3.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво