Читај ми!

Ђере није успео, Карења Буста преокретом до победе на старту Рима

Ласло Ђере изгубио од Шпанца Пабла Карења Бусте са 2:1 по сетовима 4:6, 6:3, 6:1 у првом колу Мастерса у Риму. Тако је наш тенисер елиминисан на старту турнира.

Ђере је имао снаге за први сет, који је добио. Потом је Шпанац заиграо много боље и стигао до преокрета. Освојио је наредна два сета и пласирао се у наставак такмичења.

Наш тенисер је одлично ушао у меч. На самом старту одузео је сервис противника, потом је у трећем гему пропустио прилику да дође до два брејка предности. Ђере се затим концентрисао на свој сервис, није дозволио противнику ниједну брејк прилику и лако је привео сет крају - 6:4 у првом сету.

Велика борба у другом сету. Поново је наш тенисер покушао да на самом старту одузме сервис противнику, имао је две брејк прилике, али их је пропустио. Одлучујући је био шести гем у овом сету, уједно и најдужи на мечу.

Противник је притиснуо сервис нашег тенисера, освојио је две везане брејк лопте. Ђере је успео да се извуче стигне до предности, али је противник био неумољив. Пропустио је још три брејк прилике. Ипак, шесту је искористио и одузео сервис нашег тенисера.

Потом је Шпанац рутински привео сет крају за коначних 6:3 у сету.

У одлучујућем сету на терену је био само један играч, Карења Буста. Лако је низао гемове и уз три брејка решио одлучујући сет усвоју корист са 6:1.

Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 2.082.960 евра.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи