Читај ми!

Ђоковић помаже Марију у повратку на терен

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренираће овог викенда у Риму са Ендијем Марејем припремајући се за турнир у главном граду Италије. Мари се на терен вратио после дуже паузе због повреде, а српски ас ће помоћи свом дугогодишњем ривалу да се што боље припреми.

Турнир у Риму биће добра припрема за обојицу тенисера за други Гренд слем у сезони на Ролан Гаросу, а шкотски тенисер је у изјавама за енглеске медије истакао да ће тренирати са Новаком Ђоковићем.

„Желим да вежбам тако како бих био међу најбољим играчима. У недељу имам заказан тренинг са (Дијегом) Шварцманом, а поподне са Новаком (Ђоковићем). Желим да играм против најбољих играча, јер мислим да ће ми то помоћи да брже побољшам игру.", рекао је Енди Мари за Би Би Си.

Мари је одлучио да тренира са некада највећим ривалом, са којим је често имао жестоке борбе на тениском терену.

Последњи пут, Ђоковић и Мареј надметали су се 2017. године на турниру у Дохи, а до сада су се састајали 36 пута. Новак је победио 25 пута, док је Енди славио у 11 наврата.

У више наврата током заједничке каријере наш тенисер је супарнику пружао подршку и тренирао са њим при повратку на терен после опоравака од повреда. 

Обојица ће играти на Мастерсу у Риму, па ће Мари играти квалификације за Отворено првенство Француске уколико не добије специјалну позивницу за главни жреб.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво